Tuesday, November 30, 2010

Somn uşor!

Dorin Chirtoacă: "  Este surprinzător pentru mine că PCRM are 40%. Nu știu ce a fost în capul alegătorilor!"...ei, ce a fost d-nule Chirtoaca, in capul lor?  La care paie, la care calcule reci si pragmatice. Cei cu paiele, da e mai frumos sa zicem "fân"...ca a venit iarna si oamenii oricum si-au gatit provizii pt animale....asa ca este o mulţime de fân în Moldova;)...pai zic....cei cu capul plin cu fân tot au asteptat para'malaiatza în campania electorala...sa vina "omu nostru' Vladimir Nicolaevici sa ne aduca niste macaroane,  cateva conserve sa ne mai dea sh vreo suta de lei'' (mda..cat de ieftin (se) vinde lumea dreptul legal in stat: de a Vota LIBER si CONSTIENT)
....Din pacate mai avem din astia cu paie....care-si plang trecutul de li se mucegaieste pe la urechi (ca dupa cum stiti, paiele nu prea iubesc umezeala) si cand  incep a mucegai paiele...nu mai sunt bune de nimic, apoi de unde sa-i mai ceri Elizavetei Petrovna sa gandeasca pentru VIITOR?!
Mai este o subcategorie ...tot din acei cu paie ...numai ca astia is cu paiele pe ochi mai mult...sh e intuneric, sh nu vad nimic, sh se vaicara, sh îndruga la prostii...ca nu le mai pot duce si îi i roaga şi pe alţii să-i ajute la carat...si, ma rog, e molipsitoare boala asta a întunericului....păcat, ar trebui să fie invers:(
Despre ceilalti cu calculele cred ca nu mai trebuie sa zic nimic... am analizat, am calculat, am decis ce si cui ii dau ca mai apoi sa iau mai mult....si iata na...afacerea pe loc.
Patruzeci de procente din populaţie ...mda, cam multişor după atâtea gafe facute de " favoriţii" lor..... da ce sa le faci, cu cât mai multe paie şi bani, cu atât mai puţina DREPTATE şi DEMNITATE! 
Somn uşor in continuare, scumpilor!

No comments:

Post a Comment